Pepperkakebaking

På lørdag var jeg på pepperkakebaking i Stemland huset. Det var Marte A, Mari, Reidun, Frida, Matias, Sander, Bård og Julenissen også. Det var en kjempe koselig kveld! Julemusikken surret og gikk i bakgrunnen, vi spilte Alias, noen av oss bakte pepperkaker, mens andre bare pyntet de 🙂
Det ble også enkelte historier fra militæret siden Sander og Matias er på haakonsvern nå. Derfor var det ekstra koselig at de kom:)
Etter vi hadde spist sånn 5 grandiser eller noe sånt, så fant vi ut at vi skulle lage Hallingskeid. Favoritt hytten til hele gjengen. Det endte opp med at Mari lagde og pyntet Hallinskeid alene:P
Julestemingen var på topp og jeg var glad langt inn i hjerteroten min 🙂 Det er en stund siden nå, så den kvelden var herlig!

Det som er så digg med turlagsfolk er at du vet alltid hvor du har dem. Nesten alltid i hvertfall. Og siden du er med folkene 24/2 i utallige helger, så er det ikke vits i å late som du er noen du ikke er. Du blir gjennomskuet med en gang. Det er så herlig å være med mennesker som er seg selv fult ut, har akkurat de samme interessene og verdiene som degselv, i tillegg til den interne turlagshumoren! Jeg blir glad bare av å tenke på folkene!

0 Svar to “Pepperkakebaking”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med blant 3 andre følgere

Blog Stats

  • 59 209 hits

Nyeste kommentarer

Guro til Bæ bu
Sandra ♥ til Sangtips
Lillesøster Tiril til Andre veier og fredagskve…
Anne Sofie til Julaften
lisemoren til Julaften

%d bloggere liker dette: