Hytto med Malene!

I morgen reiser jeg på hytten til Malene, med Malene 🙂 Blir godt med en jentehelg! Komme bort fra internett, mobildekning,  mas og fjas. Jeg gleder meg til en 1-1.5 times lang biltur med houesemusikk helt til vi kommer til romarheim, så er det på med julemusikken og vi kommer i skikkelig julestemning. Åle oss fremover de snake veiene med snødekte trær mens vi hører på «oh holy night» med Celine Dion. Det er max julestemning! Jeg gleder meg til  å komme opp til en pinnefrossen hytte og sitte med ytterklær på inne til vi sprengfyrt i ovnen noen timer og det er blitt badstu der inne! Og når vi har fått varmen i oss så lager vi hjemmelaget pizza eller tandoori kylling. Det er alltid en av de to tingene 😛 Så ser vi på film mens vi spiser digg. Jeg spiser sjokolade, chips og dip, mens Malene spiser gulrøter, brokoli og blomkål med dip :p Litt forskjell der ja 😛
Lørdagen går vi en tur og har med oss kvikk lunsj og kakao og nyter stillheten og naturen. Når vi er så kald at det kjennes ut som vi skal knuse i tusen biter når vi beveger oss, så tutler vi hjem igjen. Det er litt kaldt der oppe i Eksingedalen 😛 Når vi kommer tilbake til hytten er det middag som står på programmet så venter noen timer med fortrolig jentesnakk og kanskje en film til? Noen timer etter natten har meldt sin ankomst kryper vi opp i sengen og sovner.
Søndagen står vi opp til en litt kald hytte, så da er det bare å fyre på! Frokost, kanskje en liten tur. Deretter står vasking av hytten for tur og vi turer hjemover. Koselig helg! Gleder meg!

Meg og Malene ❤

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Reklame

0 Svar to “Hytto med Malene!”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bli med blant 3 andre abonnenter

Blog Stats

  • 59 702 hits

Nyeste kommentarer

Guro til Bæ bu
Sandra ♥ til Sangtips
Lillesøster Tiril til Andre veier og fredagskve…
Anne Sofie til Julaften
lisemoren til Julaften

%d bloggere liker dette: